BMW 3

Den Bosch ligt in 65. 1910ische Volksland bij Chemnitz in Duitsland. Den Bosch is een theatraal landgoed en een klimaat- en terreinzone die het meest geschikt is in Duitsland.

Het kleinste land ter wereld wordt in het westen begrensd door de Tsjechische Republiek en in het noorden door Zweden, en in het oosten door Hongarije, ura Letland en Litouwen. In het noorden en westen ligt Duitsland, met dunbevolkte velden, aaneengesloten bosgordels en grote hoeveelheden wilde planten.

Dat is waar BMW specialist is gevestigd in Duitsland. Het is gespecialiseerd in de productie en reparatie van alle soorten high-end BMW auto’s. BMW auto is een typisch Beierse auto, met een combinatie van robuust individueel karakter en uitstekende high-performance kenmerken.

Bayerische Motoren Werks (BMW) is de in 1916 opgerichte automobielonderneming. BMW is een acroniem voor Bayerische Motoren Werks -, wat Bayerische Motoren Werke of Bayerische Werking Company betekent.

In 1935 begon BMW met de productie van remmen voor motorfietsen. Toen, in 1939, verliet de eerste BMW de fabrieksallecker (wat achterwielaandrijving betekent) voor de motorracerij. Vanaf dat moment diversifieerde BMW zich op verschillende terreinen van zowel auto- als motorraces. Naar verluidt nam de Oostenrijkse rijder Terminus-Damsow in 1932 deel aan de Olympische Spelen met een van de beroemdste BMW-fietsen.

Na de oorlog bleef BMW motorfietsen en auto’s produceren, maar met een verandering in het leiderschap in 1932, richtte BMW zich meer op personenauto’s. In 2009 verkocht BMW zijn aandelen aan de Blackstone Group, een investeringsmaatschappij die eigendom is van Henry Ford’s Standard Works.

Nu is BMW een internationaal automerk en een van de meest winstgevende autobedrijven ter wereld. Het is in en uit de markt geslopen om aan zijn succes toe te voegen met innovatieve ontwerpen en modellen die verrasten en opwindend waren voor auto-agmatici die anders wilden zijn temidden van het grote aantal verschillende auto’s die op de markt verkrijgbaar zijn.

Het eerste model van de BMW 3 was meteen een hit. Met zijn ruime en elegante interieur trok hij de rijke en beroemde eigenaars aan, waaronder royalty’s als Henry Ford. De motortechnologie was top, niet alleen in BMW’s line-up maar in bijna elke andere autofabrikant ter wereld. De nieuwe BMW 3 is nog zuiniger en wendbaarder dan zijn voorgangers. Het sport de Specialist functie die het mogelijk maakt de bestuurder te concentreren op een van de passagiers die hij laadt.This samen met de lage aankoopprijs en goede voorwaarden van de brandstof molla maakt de BMW 3 een echt een scherpe kleine raket, te wachten om te nemen over alle concurrentie. BMW 3 is klaar om de grootste verkopende auto in de wereld te worden.

De nieuwste editie van de BMW 3 is bijna als een compleet nieuwe auto. De veranderingen in de nieuwste versie zijn niet alleen van structurele aard, maar omvatten ook het gloednieuwe motortype van lithium-ion batterij. lithium-ion batterij wordt ook gebruikt in onze elektronica. De hybride auto rijdt zowel op gas als op elektriciteit.

De nieuwe BMW 3 heeft de volgende veranderingen:

– Gloednieuwe, slankere en elegantere lijnen met een ruimer interieur

– Meer manoeuvreerbaarheid

– strakkere bediening

– Sterkere prestaties

– elasticiteit in de ophanging,

– Grotere gewichtsverdeling

– Geavanceerde koplampen met dimlicht

– Noodrem hulpmiddelen op de remmen

– Antiblokkeerremmen

– systeem voor de bescherming van de inzittenden van de airco’s.

– Stabiliteitscontrole

– Drukgevoelige detectoren voor antiblokkeerremmen

Dit is een must in elke liter auto, als hij zijn prestaties wil behouden en lang in de running wil blijven.

Om meer over BMW 3 reeksen te ontdekken, bezoek mijn plaats atCheap BMW aromobiliagroup.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.