Hoe kunt u uw huis inrichten?

Natuurlijke wandbekleding

We leven nu in tijden waarin afval in het bouwproces wordt teruggedrongen. Kleine huizen worden gebouwd terwijl in “groene” steden wordt gebouwd en stijgende tendensen die men vroeger niet zag, zijn nu aan de orde van de dag. Natuurlijk is dit een goede zaak voor het milieu. Leef in het nieuwe besef en bedenk je eigen stijl voor je huis. Zorg ervoor dat uw huis milieubewust is ingericht. Er zijn veel wandbekledingen waar u uit kunt kiezen. Enkele van de meest gebruikte opties zijn gevlokt behang, getextureerd behang, gras doek die ook geweldig is in het maken van mooie kleur accent, synthetische afpelbare wandbekleding ” niet langer bekend als behang zijn nuttige toepassing op muren te bieden bekleding voor ruwe gipsplaat en oude pleister, Tegels en specie. Een groeiende trend is groene innovatie die zo milieuvriendelijk is.

Behang met een lage toxiciteit, en speciaal gemaakt voor kinderen de naleving van de niveaus volgens de overheersing van vermindering van gevaarlijke stoffen en het is ook getest met%2B die overeenkomt met de minimale bevredigend voor gevaarlijke stoffen in Wallpaper industrieën. Een andere innovatie is het proces van de bewoner gered van textiel infecties. Vaak zijn washokjes bedoeld als aittens drager voor kinderen tijdens verkoudheid en griep. Men moet niet vergeten dat we meestal meer dan één familielid in een huis hebben. Dieven spelen met dat tapijt om ravage aan te richten. Daarom moeten we altijd op onze kinderen letten. De duurdere vloerkleden zijn veel duurzamer en zullen zeker langer meegaan. Schoonmaakadvies ook! Een andere innovatie is gerecycleerd behang. Men kan dit gebruiken om een oppervlak te behangen. Rekening houdend met het feit dat bijna iedereen zijn goederen recycleert, maken we ons leven, verminderen we onze impact op het milieu en sparen we onze portemonnee.

Voordelen van wandbekleding:

– Stijl en kleur

– Hernieuwbare hulpbronnen

– Waarde aan uw huis

– Een paar dingen om te overwegen zijn kosten, type, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Het kiezen van de muurverbetering voor uw huis:

Woonkamer:

Als uw ogen over de open haard kijken, hebben ze misschien een focus op de bank of de muur gevonden. De muurdecoratie van de woonkamer is meestal de eerste gast die het zal opvallen. Is de muur gestructureerd? stevig? en het geeft warmte en diepte aan een kamer. Wees niet bang om het ontwerp van uw woonkamer te dragen met een mooie wandbekleding en focuspunt. Een wandbekleding kan een kamer groter of kleiner doen lijken.

We moeten niet vergeten dat een paar jaar geleden niet de manier was om het huis te versieren. Deze dagen, wandbekleding kan worden gebruikt een belangrijke verfraaiing in elke stijl, speciale effecten te creëren. Landelijke stijl huizen hield van de hout-lambrisering muren. De sleutel tot landelijke stijl is gedempt en ontspannen, zorgzaam. Het gebruik van baksteen is een andere uitstekende keuze in een landelijke stijl kamer, het toevoegen van een andere laag van textuur en kleur. Grote bloemen ontwerpen toegevoegd gebonden met warme kleuren en een primaire kleur voor grijzen.

Accent muren:

Deskundige ontwerpers zijn van mening dat dit de gemakkelijkste en minst dure plaatsen om de muren te schilderen. Er zijn veel kleuren en afwerkingen te overwegen voor uw accent muur: tijd om een kleur te kiezen met uw accent muur van muur kleur of een kleur van de wandbekleding, en dat is een muur die je niet zal schilderen de andere muren. U kunt ook textuur toevoegen aan uw accent muur met een aantal faux painting technieken. Een andere optie is een accentmuur met het gebruik van een gekleurde stof, wandbekleding of behang, en metalen afwerkingen. Deze accentmuur zal de kamer lichter en helderder maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *