Prolock

Home:

Welkom op de website van De Bruin, De Bruin is een bedrijf die haar klanten helpt met het plaatsen van kunstoffen beschoeiingen. Dit kan door heel Nederland gedaan worden, maar wij doen dit in Zuid-Holland. We kunnen dus beschoeiingen plaatsen maar we kunnen u ook met verdere dingen helpen in uw tuin! Wij zijn dan ook altijd een betrouwbaar bedrijf die ook echt voor u klaarstaan. Wij vinden het belangrijk dat u ten alle tijde goed geholpen wordt, we zetten ook altijd een team van 2 werknemers op een klant. Zo kunnen de werknemers elkaar goed aanvullen en elkaar controleren. Zo weten we dat wij u altijd zo betrouwbaar mogelijk helpen. Onze service wordt goed ervaren door eerdere klanten. Onze doelgroep zijn voornamelijk mensen die graag een beschoeiing willen plaatsen aan de waterkant, ook helpen we normale consumenten die graag iets willen aanschaffen. Wij helpen onze klanten door heel Nederland, binnenkort willen we ook uitbreiden naar het vlaams België. Dat zal een grote stap zijn voor onze organisatie, we zullen alles geven om onze doelen te behalen. Onze werknemers werken hier ook hard voor en willen ook graag de doelen waar kunnen maken. Dus wilt u graag een beschoeiing plaatsen dan helpen wij u graag!

Over ons:

De Bruin is een bedrijf die graag snel wilt groeien en verder wilt ontwikkelen. Hier werken wij hard voor met ons team. Ons team bestaat uit 30 gemotiveerde werknemers die de klant graag willen helpen, ook is het team altijd bereid om alles op alles te zetten om de doelen te bereiken. We zijn een gevarieerd bedrijf die niemand uitsluit. Het bedrijf is ontstaan toen oprichter Marloes de problemen inzag met het plaatsen van beschoeiingen, wij wilde dus mensen hier graag mee helpen. Het idee is ontstaan op 09-05-2015 toen ervaarde Marloes ook zelf problemen ervaarde met het plaatsen van beschoeiingen. Ons pand is gevestigd in Nootdorp, we werken hier op een mooie locatie in een mooi gebouw. Wij nodigen u graag uit om hier een keer langs te komen.

Werkwijze

De Bruin werkt als een bedrijf die beschoeiingen plaats. Wij zouden graag met u een keer om de tafel zitten om een plan met u te maken. Zo kunnen we met u en of uw onderneming kennismaken, op deze manier kunnen wij ook inschatten wat er bij u past. Dit kan ons helpen in het onderzoek. Zo kunnen wij de beste opties vinden voor het plaatsen van een beschoeiing bij u!

Lees meer:
Prolock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *